Parhaat VPN: t Firestickille

Mikä on Amazon Firestick?

Amazon Firestickin ymmärtämiseksi meidän on ensin puhuttava Amazon Fire TV: stä. Tämä on digisovitin, joka esitteli Amazonin suoratoistomarkkinoille. Laitetta, jota kutsutaan myös “pieneksi mustaksi ruuduksi”, tukee 1080p- ja 4K HD -videoita ja tarjoaa käyttäjilleen yli 15 000 sovellusta, mukaan lukien sovellukset suurimmalle äänen ja videon suoratoistopalvelulle, peleille ja paljon muuta. 


Amazon Fire TV antaa sinun nauttia suoratoistopalveluista, kuten Netflix, Hulu, Amazon Video, Showtime Now, DirectTV NYT, HBO NYT ja monet muut. Jos olet Amazon Prime -tilaaja, sinulla on myös pääsy tuhansille televisio-ohjelmiin ja elokuviin Prime Video -palvelun kautta ja vaikuttava musiikkiluettelo Prime Music -palvelun kautta.. 

nainen rentoutua sohvalla kotona ja katsella videoita verkossaAmazon Fire TV -laite on yhteensopiva Alexan kanssa, minkä ansiosta voit käyttää mukana toimitettua Alexa-ääni kaukosäädintä pelien pelaamiseen, videoiden katsomiseen, sovellusten käynnistämiseen, musiikin kuunteluun tai jopa tilauksen tekemiseen. Sinulla on yleisiä hakutuloksia yli 140 kanavalta, jotka yhdistävät pelien, sovellusten ja video- / äänisisällön haku. 

Amazon Fire TV Stick tai yksinkertaisesti Amazon Firestick on tämän laitteen budjettiversio. Pohjimmiltaan se on USB-aseman kokoinen laite, jonka voit kytkeä HD-television HDMI-porttiin ja nauttia suurimmasta osasta ominaisuuksia, jotka saat Amazon Amazon TV -sovittimen avulla.. 

Amazon Firestick ei kuitenkaan tarjoa arcade-pelitoimintoja ja siinä ei ole 4K-videota, joten voit pelata hiukan rentoimpia pelejä ja sinulla on riittävästi prosessointitehoa 1080p-streamille. 

Amazon Firestick sisältää nelinytimisen prosessorin, kaksikaistaisen Wi-Fi: n ja 1080p-yhteensopivan videon. Siinä on 1 Gt muistia (Amazon Fire TV: llä on 2 Gt) ja 8 Gt sisäistä tallennustilaa. Amazon Fire TV: n avulla voit laajentaa sisäistä tallennustilaa jopa 200 Gt MicroSD-kortilla, kun taas Firestick ei tarjoa tätä vaihtoehtoa. 

Tarvitsenko VPN: n Firestickille?

Yleinen nyrkkisääntö on, että jos se voi muodostaa yhteyden Internetiin, sinun on käytettävä VPN: ää sen kanssa. VPN-verkkoista on todella tullut välttämättömyys parin viime vuoden aikana, joten vastaus on ehdottomasti kyllä ​​- tarvitset VPN: n Firestickille. Tässä on joitain etuja Amazon Firestick -parin yhdistämisessä hyvään VPN: ään: 

 • Yhteyden tekeminen turvalliseksi 

VPN: t salaa Internet-yhteytesi, joka estää arkaluontoiset tietosi kaikilta uteliailta silmiltä, ​​mukaan lukien Internet-palveluntarjoajasi, hakkerit ja valtion virastot..

 • Selaamisen piilottaminen 

Internet-palveluntarjoajasi voi tarkkailla online-käyttäytymistäsi ja kirjata Internet-aktiviteettejasi toistaiseksi. Tämän avulla Internet-palveluntarjoajasi voi palvella sinua tekijänoikeuksien loukkauksia koskevista ilmoituksista, kun se saa kiinni lataamalla torrentteja. Se voi myös luovuttaa nämä tiedot valtion virastoille, suurille yrityksille ja markkinoijille. VPN on kiinteä este sinun ja palveluntarjoajasi välillä, joka peittää kaiken, mitä teet verkossa. 

 • Maantieteellisten esteiden ohittaminen 

Tämä on erityisen tärkeä ominaisuus streamereille. Jos haluat käyttää esimerkiksi Netflixin yhdysvaltalaista versiota, mutta et voi maantieteellisen sijaintisi takia, VPN: n avulla voit "huijata" Netflixin puolustusmekanismeja uskoaksesi, että Internet-liikenteesi todella tulee Yhdysvalloista. VPN muuttaa IP-osoitteesi ja muodostaa yhteyden Netflixiin Yhdysvaltain palvelimen kautta, jonka avulla voit streaming-kirjastosi piilottaaksesi todellisen IP- ja sijaintisi. Valinnat eivät tietenkään rajoitu Netflixiin. Hyvällä VPN: llä voit avata kaiken maantieteellisesti rajoitetun sisällön kaikkialta maailmasta.

VPN: n asettaminen Firestickille

Amazon Firestick on edelleen suhteellisen uusi suhteessa yhteensopivuuteen suurten VPN-palveluiden kanssa. Tästä syystä olemme varmistaneet, että Firestickin parhaiden VPN-luetteloomme sisältyy vain palveluita, joilla on Fire TV VPN -sovellukset, eli voit käyttää näitä VPN-sovelluksia osiossa ja asentaa ne vain laitteeseesi.. 

Voit asentaa VPN Firestickiin seuraavasti: 

 • Käynnistä Amazon Firestick 
 • Siirry aloitusnäytön yläosassa olevaan Sovellukset-välilehteen 
 • Vieritä kohtaan Luokat ja valitse ”Apuohjelma” 
 • Valitse haluamasi VPN ja napsauta “Get” -painiketta aloittaaksesi lataamisen 
 • Kun asennus on valmis, valitse ”Avaa” 
 • Kirjaudu sisään käyttämällä tavanomaisia ​​VPN-kirjautumistietojasi 
 • Valitse VPN-palvelimen sijainti 
 • Kun olet muodostanut yhteyden VPN-palvelimeen, voit vain palata kotisivulle ja aloittaa suoratoiston 

Voit myös asettaa VPN Firestickille yhteensopivalla reitittimellä. Tällä tavalla suojaat paitsi Fire TV Stick -yhteyttä myös kaikkia muita laitteita, jotka ovat yhteydessä tähän reitittimeen. Huomaa, että kaikilla reitittimillä ei ole VPN-valmiutta valmiina. Toisin sanoen, saatat tarvita tomaatti- tai DD-WRT-pohjaisen reitittimen VPN: n asentamiseen. Muista, että kaikki reitittimet eivät ole yhteensopivia DD-WRT: n kanssa. Jos sinulla on ISP-modeemi, et varmasti voi asentaa DD-WRT: tä siihen. 

Mikä tekee hyvästä VPN: stä Firestickille?

Koska Amazon Firestick on laite, joka on suunniteltu auttamaan sinua lähettämään suosikkisisältöäsi verkossa ja pelaamaan pelejä, se on yhdistettävä salamannopeaseen VPN: ään, joka ei pidä sinua ja pilaa koko kokemuksen. Suoratoisto ja online-pelaaminen verottavat hyvin Internet-yhteyttäsi, ja VPN: llä, joka hidastaa sitä vieläkin enemmän, kukistetaan Firestickin koko tarkoitus.. 

Suoratoisto mediasoitin kaukosäätimelläToteutimme tiukat sijoituskriteerimme testauspiiriimme aikana ja varmasti sisällytimme vain ensisijaiset vaihtoehdot Firestickin parhaiden VPN-luetteloomme. Jotta voimme tutustua prosessiin ja tuoda esiin joitain keskeisiä tekijöitä, jotka sinun tulisi aina pitää mielessä valittaessa VPN Firestickille, jaamme joitain näistä kriteereistä kanssasi. 

Joitakin tärkeimpiä valintakriteerejä parhaille VPN: lle Firestickille ovat: 

Laaja palvelinverkko / korkealaatuiset palvelimet

Kuten jo mainitsimme, yksi merkittävimmistä syistä, jonka vuoksi ihmiset haluavat käyttää VPN-verkkoja Amazon Firestickin kanssa, on ensisijaisesti ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja avata paremmat streaming-kirjastot. Tätä ei voida tehdä ilman hyvää palvelinpeittoa, jonka avulla voit muodostaa yhteyden valittuun sijaintiisi riippumatta siitä, missä olet. Bottom line, mitä enemmän palvelimia, sitä parempi. 

Palvelimien kokonaismäärän tulisi olla tuhansissa, ja sen tulisi olla hyvin levinnyt ympäri maailmaa. Olimme myös hyvin tietoisia politiikoista lisätä jatkuvasti uusia palvelimia, joten vaikka joillakin listallamme yrityksillä ei ole tällä hetkellä tuhansia palvelimia, olemme tutkineet perusteellisesti heidän yrityskäytäntöjään ja olemme melko varmoja siitä, että he saavat sinut oikeaan aikaan. 

Nopea yhteysnopeus

Yhteyden nopeus on aina tärkeä, mutta vielä enemmän, jos haluat käyttää VPN-verkkoasi yksinomaan suoratoistoon. Kuten sanoimme, suoratoistolaitteet kuluttavat paljon resursseja, joten tarvitset melko nopean yhteyden, jos haluat suoratoistaa teräväpiirtona. Jos haluat käyttää Amazon Firestick -sovellusta pelaamiseen, reagoiva yhteys on myös välttämätön. 

Siksi, kun valitset parhaan VPN: n Firestickille, sinun tulee varmistaa, että valitsemassasi yrityksessä on rajoittamaton nopeus ja kaistaleveys. Rajoittamaton palvelinvaihto on myös hieno lisä. Ylikuormitetut palvelimet voivat aiheuttaa merkittäviä nopeuden laskuja, mikä palauttaa meidät takaisin kohtaan: haluat valita VPN-palvelun, jolla on paljon palvelimia, mikä minimoi ylikuormittumisen mahdollisuudet. 

Kiinteä tietosuoja- / suojausasetukset

Kaikkien VPN-palveluiden ensisijainen tehtävä on pitää sinut suojattuna Internetissä piileviltä Internetin vaaroilta. He tekevät tämän salaamalla online-liikenteesi, piilottamalla todellisen IP-osoitteesi ja tarjoamalla muulle maailmalle väärennetyn sijainnin todellisen kotiosoitteesi sijaan. 

Muista kuitenkin, että sinun ei tulisi koskaan uhrata turvallisuutta nopeudesta. On totta, että salaus hidastaa yhteytesi, mutta se on tuskin havaittavissa tämän luettelon yritysten kanssa. Jos päätät asentaa suoratoistoalustoja, kuten Kodi, Amazon Firestick -sovellukseen, voit joutua joihinkin juridisiin ongelmiin, jos VPN: n taso ei vastaa nimellisarvoa. Jotkut suosituista streaming-palveluista käyttävät usein tekijänoikeuksien suojaamia ja suoran laittomia streaming-lähteitä, ja sakot ovat tähtitieteellisiä, jos joudut kiinni. Vakailla suojauskonfiguraatioilla varustetut VPN-verkot varmistavat, että et. 

Bottom line, sinun ei pitäisi mennä alhaisemmalle kuin AES-256-salaus, RSA-2048-kättely ja SHA-256 -todennus. AES-256 on mitä VPN-yritykset viittaavat puhuttaessa “armeijan luokan” tai “pankkiluokan” salauksesta.  

Parhaat VPN: t Firestickille

Olemme valinneet parhaat VPN-palvelut, jotka täyttävät kaikki valintakriteerimme. Nyt on aika tutkia yksityiskohtaisemmin parhaita suosikkejamme ja selvittää, mikä sopii sinulle parhaiten. Lue alla olevat mini-arvostelut, tutustu Firestick-luokiteltujen VPN-palveluidemme tärkeimpiin ominaisuuksiin ja päätä, kumpi sopii tarpeisiisi..

1. Surfshark

Paras Avid-virtauksille Yleiskatsaus + RAKASTAMISemme
9,9 / 10KÄYTTÄJÄN RATKAISU kuukaudessa 11,95 dollaria

surfsharkin kotisivu Surfshark on VPN-palvelu, joka ei tarjoa vain omistettua sovellusta Firestickille, mikä tekee asennuksesta helppoa, mutta se toimii myös suosituimpien suoratoistopalveluiden, mukaan lukien sekä Netflix että Hulu, kanssa. Se on yllättävän nopea, joten voit odottaa virtauttavan 1080p-sisältöä ilman viivytyksiä.

Palvelulla on tällä hetkellä yli 800 nopeaa palvelinta yli 50 maailman maassa. Se on optimoitu suoratoistoa varten ja se on myös P2P-ystävällinen. Se ei aseta mitään rajoituksia nopeudelle, kaistanleveydelle ja palvelimen vaihtoon ja tukee rajoittamatonta samanaikaista yhteyttä, mikä on suuri plus.

Äärimmäisen turvallisuuden ja yksityisyyden takaamiseksi Surfshark käyttää armeijan luokan AES-256-salausta, tukee IKEv2- ja OpenVPN-protokollia ja tarjoaa runsaasti suojaus- ja yksityisyysominaisuuksia. Niihin kuului erityinen vuodonsuojaus, Internet-katkaisija, multihop-yhteydet, ei-tiedossa oleva DNS kaikilla palvelimilla, naamiointitila, joka estää VPN-yhteytesi havaitsemisen, ja CleanWeb, joka pitää haittaohjelmat, mainokset ja jäljittäjät poissa..

Palvelu toteuttaa tiukan kirjautumattomuuden periaatteen ja hyväksyy salaustekniikat ehdottoman nimettömänä. Sen tilaukset katetaan 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Lue koko Surfshark-arvostelu

2. NordVPN

Paras yleiskäyttäjille Yleiskatsaus + arvosanomme
9,8 / 10KÄYTTÄJÄN RATKAISU kuukaudessa 11,95 dollaria

NordVPN-kotisivu
NordVPN on VPN-palveluntarjoaja, joka löytää täydellisen tasapainon yksinkertaisuuden ja monimutkaisuuden välillä. Toisaalta jopa ehdottomat aloittelijat voivat käyttää sitä ilman vaikeuksia. Toisaalta se on erittäin tehokas VPN, jossa on runsaasti lisäominaisuuksia. 

NordVPN sisältää 5 100+ korkealaatuisimpia VPN-palvelimia yli 60 maassa. Yritys sallii jopa kuuden samanaikaisen yhteyden ja tarjoaa rajattoman kaistanleveyden, nopeuden ja palvelinkytkennän. Testin aikana, kun ei huomannut mitään merkittävää nopeuden laskua tai kokemus katkesi.

Tietoturvasta NordVPN tukee OpenVPN- ja IKEv2 / IPSec-yhteysprotokollia ja salaa liikenteesi AES-256-salauksella. Meidän on mainittava, että NordVPN on ainoa palvelu, joka salaa liikenteesi kahdesti.

NordVPN: tä ei valitettavasti ole saatavana Amazonin App Storesta, mikä tarkoittaa, että sillä ei ole natiivisovellustukea. Virallisella verkkosivustolla on kuitenkin yksityiskohtaiset ohjeet sovelluksen asentamisesta manuaalisesti. 

Lue koko NordVPN-arvostelu

3. CyberGhost

Paras torrentin faneille yleiskatsaus + RATKAISUMME
9,7 / 10KÄYTTÄJÄN RATKAISU kuukaudessa 12,99 dollaria

screenshot_3
CyberGhost on tunnettu laajasta alustatuestaan, luodinkestävyydestä & suojausominaisuudet, rajoittamaton liikenne / kaistanleveys ja omistetut suoratoistopalvelimet. Yhtiö perustettiin jo vuonna 2001 Romaniassa yksinkertaisena vapauttamisohjelmana ennen sen nykyisen kehitystyön saavuttamista.

Firestickin osalta CyberGhost sisältää Fire OS: lle (joka on pohjimmiltaan muunnettu Android OS) tarkoitetun sovelluksen, jonka avulla voit varustaa laitteesi täysin varustetulla VPN-toiminnolla, mukaan lukien IP-nimimerkinnät, turvalliset tapahtumat, streaming ja paljon muuta . Huomaa, että sinun tulee ladata sovellus Amazonin App Storesta ja antaa kelvollinen sähköposti aloittaaksesi koeajan. Kokeilun päätyttyä joudut ostamaan tilauksen, jos haluat jatkaa palvelun käyttöä.

CyberGhost salaa liikennettäsi AES-256-salauksella ja antaa sinun valita OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP ja IPSec. Sen mukana tulee myös automaattinen tapinkytkentä, DNS- ja IP-vuodonsuojaus, tiukka kirjautumattomuuskäytäntö ja 45 päivän rahat takaisin -takuu. Yhtiöllä on yli 4600 palvelinta yli 60 maassa ja ohjelmisto tukee jopa 7 samanaikaista yhteyttä.

Lue koko CyberGhost-arvostelu

4. ExpressVPN

Paras yleiskatsaus + RATKAISUMME
9,6 / 10KÄYTTÄJÄN RATKAISU kuukaudessa 12,95 dollaria

Express Vpn-kotisivu ExpressVPN on kuuluisa verkkoturvapalvelu, joka asettaa etusijalle nopean yhteysnopeuden koko verkossaan. Yritys on niin omistautunut tähän ajatukseen, että emme voi rehellisesti sanoa, että käytimme VPN: tä testattaessamme tätä luetteloa. 

ExpressVPN tarjoaa tällä hetkellä yli 3000 palvelinta yli 90 maassa. Voit kytkeä jopa 3 laitetta samanaikaisesti ja nauttia myös rajoittamattomasta kaistanleveydestä, nopeudesta ja palvelimen vaihdosta. Kuten totesimme, tällä VPN: llä on vain vähän vaikutusta yhteyden nopeuteen, joten sinun ei pitäisi kokea äkillisiä nopeuden laskuja tai muita liittyviä ongelmia.

Yhtiö tukee OpenVPN-, SSTP-, PPTP- ja L2tp / IPsec-yhteysprotokollia ja salaa liikenteesi AES-256-salauksella. Sen mukana tulee siisti tappikytkentäominaisuus, se ei pidä mitään lokkeja ja suojaa sinua DNS-vuotoilta. 

ExpressVPN: llä ei ole alkuperäistä Amazon Fire TV Stick -sovellusta, joten sinun on ladattava se sivulle. Sinulla ei kuitenkaan pitäisi olla mitään ongelmia tässä, koska virallisella verkkosivustolla on paljon ohjeita, mukaan lukien videon asennusohjeet. 

Lue koko ExpressVPN-arvostelu

5. Puhdas VPN

Paras yleiskäyttäjille Yleiskatsaus + arvosanomme
9,4 / 10KÄYTTÄJÄN RATKAISU kuukaudessa 10,95 dollaria

PureVpn-kotisivu
Samoin kuin ExpressVPN, PureVPN painottaa valtavasti salamannopeita suoratoistoominaisuuksia. Se tarjoaa omistetun sovelluksen Amazon Firestickille, joka sai uusimman päivityksen 6. helmikuuta 2018. 

PureVPN tarjoaa yli 2000 palvelinta yli 140 maassa, mikä takaa erinomaisen maantieteellisen kattavuuden. Se sallii jopa viiden samanaikaisen yhteyden ja tarjoaa rajoittamattoman nopeuden, kaistanleveyden ja palvelimen vaihtamisen.

Turvallisuudesta se tukee OpenVPN-, PPTP-, SSTP-, L2TP / IPsec- ja IKEv2-ohjelmia ja käyttää 256-bittistä tietojen salausta verkkoviestinnän salaamiseen. Yrityksellä ei ole liikennelokeja, ja sillä on automaattinen tappikytkin. Se tarjoaa myös yli 88 000 jaettua IP-osoitetta, mikä takaa korkeimman mahdollisen online-nimettömyyden. Suoratoistoa varten voit ostaa erillisen IP-lisäosan, joka vaikeuttaa Amazonia ja Netflixiä sisällyttämään VPN-liikenteen mustalle listalle.. 

PureVPN: n asentaminen Firestick-laitteeseesi on varsin vaivatonta omistetun Firestick-sovelluksen ansiosta, mutta jos sinulla on ongelmia, löydät yksityiskohtaisen oppaan (kuvilla) PureVPN-viralliselta verkkosivustolta.. 

Lue koko puhdas VPN-arvostelu

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map