Kajian VeePN

VeePN adalah pembekal perkhidmatan VPN berpangkalan di Panama yang mempunyai rangkaian pelayan di seluruh dunia yang mengagumkan, menyokong semua peranti utama, dan menawarkan ciri-ciri keselamatan terkemuka. Perkhidmatan ini menjanjikan anda akses cepat ke mana-mana laman web yang disekat dari mana saja di dunia. Selain itu, memandangkan hakikat bahawa anda mendapat trafik tanpa had dan jalur lebar sebanyak 10 peranti, VeePN meninggalkan kesan pertama yang sangat baik. Selepas menganalisis perkhidmatan secara terperinci, kami akan membawa anda penemuan kami dalam kajian VeePN komprehensif ini.


laman utama cetakan skrin

Antara muka

Sama ada anda adalah pengguna VPN yang pertama kali atau berpengalaman, anda tidak akan mempunyai masalah memahami antara muka VeePN. Apabila anda melancarkan aplikasi, anda akan melihat butang ON / OFF di tengah-tengah skrin utama. Di bawah ini anda akan mendapat maklumat mengenai status sambungan anda. Pelayan yang dipilih sekarang ditunjukkan di bahagian bawah. Jika anda ingin menukar pelayan, semua yang anda perlu lakukan ialah klik padanya dan memilih pelayan lain dari senarai juntai bawah. Aplikasi ini membolehkan anda menandakan pelayan kegemaran anda supaya anda dapat mencarinya lebih mudah kemudian.

antara muka veepn pada komputer riba

Anda mengakses pilihan tambahan dengan mengklik butang di sudut kiri atas. Di sini anda boleh melihat butiran akaun anda, menukar tetapan aplikasi, meningkatkan langganan anda, dan masukkan bahagian bantuan. Tetapan VeePN termasuk pilihan untuk melancarkan aplikasi secara automatik pada permulaan sistem. Tambahan pula, aplikasi ini membolehkan anda memilih protokol yang dikehendaki dan membolehkan atau menyahdayakan perlindungan kebocoran dan perlindungan kebocoran DNS. Secara keseluruhannya, aplikasi itu kelihatan sangat teratur dan mudah dinavigasi. Proses pemasangan adalah mudah dan hanya mengambil masa beberapa minit.

Prestasi Dan Kebolehpercayaan

Rangkaian pelayan VeePN termasuk 2,500+ pelayan dari 50 lokasi di 42 negara. Pada masa ini, terdapat 1,168 pelayan di Eropah, 1,153 di Amerika, 226 di rantau Asia Pasifik, 30 di Afrika, dan 102 di Timur Tengah dan India. Tidak dinafikan, ini adalah nombor yang sangat baik oleh sebarang standard.

Rangkaian pelayan yang luas harus diterjemahkan ke kelajuan sambungan yang hebat. Walau bagaimanapun, semasa kami menguji perkhidmatan ini, kelajuan berada dalam julat purata. Ini pastinya bukan salah satu daripada VPN terpantas, tetapi ia secara umum menyampaikan prestasi yang boleh diterima apabila datang kepada kelajuan dan kualiti sambungan. Hasil ujian kebocoran DNS kami cukup memuaskan, yang bermaksud anda tidak perlu risau bahawa data peribadi anda akan terdedah apabila anda menggunakan VeePN. Kami mengesyorkan agar anda menyimpan perlindungan killswitch dan perlindungan kebocoran DNS pada setiap masa.

Multi-Platform

VeePN serasi dengan pelbagai platform dan peranti. Ia menawarkan aplikasi untuk Windows, Mac, Linux, iOS, dan Android dan menyediakan sambungan VPN untuk Chrome, Firefox, dan penyemak imbas Opera. Di samping itu, VeePN berfungsi dengan Apple TV dan pelbagai rangkaian router. Apabila anda memasangnya pada penghala anda, anda boleh melindungi beberapa peranti bersambung dalam rumah anda - dan ini masih akan dikira sebagai satu peranti dalam pelan langganan anda.

multiplatform veepn untuk semua peranti

ciri-ciri

Sebagaimana yang dinyatakan sebelum ini dalam kajian VeePN kami, dengan langganan tunggal, anda boleh menyambung sehingga 10 peranti, yang paling baik memandangkan kebanyakan VPN membolehkan anda menyambung sehingga 5 peranti. Di samping itu, VeePN membolehkan anda menambah sehingga 100 peranti tambahan untuk $ 0.8 setiap peranti.

Walaupun VeePN umumnya menyediakan sambungan yang stabil, adalah baik untuk mengetahui bahawa anda dilindungi sekiranya sambungan anda dengan perkhidmatan VPN tiba-tiba gagal. Dengan ciri killswitch yang diaktifkan, peranti anda akan diputuskan secara automatik dari Internet apabila sambungan VPN anda jatuh. Ini bermakna IP dan data sebenar anda dilindungi dari pendedahan tidak sengaja pada setiap masa. Perlindungan kebocoran DNS adalah satu lagi pilihan yang anda harus sentiasa aktif untuk melindungi sepenuhnya aktiviti dan privasi dalam talian anda.

pelayan veepn

Dengan VeePN, anda dapat menukar antara pelayan tanpa had. Selain itu, anda boleh memilih lokasi pelayan tertentu di negara tertentu. VeePN juga tidak mengenakan had berkenaan dengan data dan lebar jalur supaya anda boleh menggunakan perkhidmatan secara bebas tanpa perlu risau tentang apa-apa topi data.

Ia juga bernilai menyebut bahawa VeePN membenarkan pindahan fail P2P (torrenting). Akhirnya, VeePN boleh memberikan anda pelayan VeePN peribadi dan IP khusus sebagai alat keselamatan dalam talian yang terbaik yang menjamin kelajuan yang lebih baik.

Keselamatan Dan Privasi

Dari segi keselamatan, VeePN menggunakan penyulitan AES-256 yang kuat dan boleh dipercayai dan membolehkan anda memilih dari protokol berikut: OpenVPN, IKEv2, dan Smart VeePN (TCP dan UDP). Pilihan terakhir ialah protokol VeePN sendiri. Anda boleh menukar antara protokol dengan mudah atau biarkan VeePN secara automatik mengesan protokol terbaik untuk anda. Walau bagaimanapun, kami mencadangkan anda menggunakan OpenVPN setiap saat kerana pilihan yang paling selamat tersedia di pasaran.

Apabila mendaftarkan akaun anda, anda hanya perlu memasukkan nama pengguna, kata laluan, dan alamat e-mel yang sah. VeePN menghormati privasi anda dan mengikuti dasar tanpa log yang ketat, yang bermaksud bahawa syarikat tidak menyimpan sebarang maklumat peribadi anda, termasuk sejarah penyemakan imbas, data yang anda muat turun dan dikongsi, lokasi anda, pertanyaan DNS, dan alamat IP. Hakikat bahawa tiada log sambungan atau aktiviti disimpan berarti anda tidak perlu bimbang bahawa data peribadi anda akan didedahkan. Statistik penggunaan yang dikumpul oleh VeePN tidak boleh terikat kepada mana-mana pengguna individu.

Syarikat di belakang VeePN didaftarkan di Panama, yang bukan negara "14 Mata" dan umumnya dianggap sebagai lokasi yang mesra VPN. Memandangkan Panama tidak mempunyai peraturan yang boleh memaksa penyedia VPN mengumpul dan menyimpan data pada pengguna mereka, keputusan yang baik untuk mendasarkan operasi VPN di negara ini.

Sokongan

Apabila ia datang kepada sokongan pelanggan, anda boleh menghubungi VeePN pada bila-bila masa melalui e-mel atau menggunakan borang maklum balas di laman web syarikat. Laman web ini juga mempunyai sembang langsung, yang membolehkan anda mendapatkan bantuan serta-merta daripada pasukan sokongan pelbagai bahasa VeePN. Walau bagaimanapun, pilihan ini tidak tersedia 24/7. Bahagian sokongan di laman web merangkumi pelbagai topik yang mungkin menarik bagi pengguna saat ini dan berpotensi. Di sini anda boleh mendapatkan arahan mengenai menetapkan VeePN pada peranti anda, serta soalan yang sering ditanyakan berkaitan dengan perkhidmatan.

Pilihan Harga

1 Bulan3 Bulan6 Bulan 1 Tahun2 Tahun

1 Bulan $ 10.993 Bulan / 6 Bulan / 1 Tahun $ 5.832 Tahun /

VeePN menawarkan tiga rancangan. Jika anda memilih langganan bulanan, anda akan membayar $ 10,99 setiap bulan. Kos langganan setahun $ 69.99, yang berjumlah $ 5.83 sebulan. Akhirnya, anda boleh membeli langganan selama 5 tahun $ 99,99, yang berjumlah hanya $ 1.67 sebulan. Perkhidmatan ini menawarkan percubaan percuma selama 7 hari dan jaminan wang balik 30 hari.

jadual harga veepn

Setakat kaedah pembayaran, VeePN menyediakan banyak pilihan. Anda boleh menggunakan kad kredit, PayPal, beberapa cryptocurrencies, dan pelbagai pemproses pembayaran lain, termasuk WebMoney dan Giropay.

VeePN's Pros And Cons

Ketika kita menyusun kajian VeePN ini, inilah gambaran ringkas mengenai ciri-ciri yang membuatkan kita dan aspek-aspek perkhidmatan yang dapat menggunakan beberapa penambahbaikan.

Kebaikan

  • Dasar tanpa pembalakan
  • Bandwidth dan data yang tidak terhad
  • Rangkaian pelayan besar
  • Sesuai di pelbagai platform dan peranti
  • Algoritma penyulitan kuat
  • Killswitch
  • Perlindungan kebocoran DNS
  • Jaminan wang balik 30 hari

Keburukan

  • Lebih perlahan daripada yang diharapkan
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − = 41

map