HideMyAss-alternativer

HideMyAss er et meget stort navn inden for VPN-udbydere. Når det er sagt, er det en meget funktionslys tjeneste, der gør det til et godt sted at begynde at lære om VPN'er. Det mest imponerende ved HideMyAss er det enorme servernetværk spredt over stort set alle tænkelige lande. Der er dog mange lige så gode VPN-udbydere, som du måske vil prøve i stedet for HideMyAss. Vi bringer dig vores liste over de bedste HideMyAss-alternativer.


1. ExpressVPN

Express Vpn-hjemmeside

ExpressVPN fokuserer virkelig sin service på, hvad kunderne ønsker og har brug for. Bortset fra 24/7 kundeservice tilbyder ExpressVPN også support til de mest fremtrædende platforme og protokoller, op til 3 samtidige forbindelser og stærk kryptering.

 • Perfekt fortrolighed
 • Ingen DNS / WebRTC lækager
 • Store mobile apps
 • Arbejder med amerikanske Netflix

knap tekst"}" data-sheets-userformat = {"2": 769,"3": [Null, 0],"11": 4,"12": 0}>

Læs ExpressVPN-anmeldelse

2. NordVPN

NordVPN hjemmeside

NordVPN er en streng VPN-udbyder uden logning med base i Panama. Det tilbyder hurtig service med et komplet sæt funktioner og det perfekte sted at holde sine brugere så sikre som muligt. Dets brugersupport ser dog ud til at kræve noget ekstra arbejde.

 • Op til 6 forbindelser
 • P2P-overførsel er tilladt
 • Fremragende serverhastigheder
 • Bitcoins accepteres

knap tekst"}" data-sheets-userformat = {"2": 769,"3": [Null, 0],"11": 4,"12": 0}>

Læs NordVPN-anmeldelse

3. TunnelBear

TunnelBear Startside

TunnelBear er en VPN-udbyder med en meget minimalistisk klient og en fremragende sans for humor. Det driver servere i mere end 20 lande, tilbyder fremragende beskyttelse mod DNS-lækager, understøtter alle større platforme, men tillader ikke P2P-deling.

 • Op til 5 forbindelser
 • VigilantBear / GhostBear
 • Fremragende kryptering
 • Nul-logging politik

knap tekst"}" data-sheets-userformat = {"2": 769,"3": [Null, 0],"11": 4,"12": 0}>

Læs TunnelBear Review

4. CyberGhost

Cyber ​​Ghost-hjemmeside

CyberGhost er en meget populær rumænsk VPN-udbyder, der er kendt for sin strenge ikke-logging-politik, fremragende placering for online sikkerhedstjenester og kompetent support 24/7. Desuden opretholder den også en god praksis med at føre gennemsigtighedsrapporter.

 • Fremragende serverhastigheder
 • Op til 5 forbindelser
 • Dedikerede P2P-servere
 • Appbeskyttelsesfunktion

knap tekst"}" data-sheets-userformat = {"2": 769,"3": [Null, 0],"11": 4,"12": 0}>

Læs CyberGhost Review

5. VyprVPN

Vypr Vpn Hjemmeside

VyprVPN er en schweizisk VPN-udbyder med et servernetværk spredt over hele verden, meget stærk kryptering og adskillige stykker eksklusiv proprietær software. Det tilbyder ubegrænset streaming og download parret med 24/7 live support.

 • Politik for no-logs
 • Beliggende i Schweiz
 • Meget hurtige servere
 • Egen software

knap tekst"}" data-sheets-userformat = {"2": 769,"3": [Null, 0],"11": 4,"12": 0}>

Læs VyprVPN-anmeldelse

Valg af de bedste HideMyAss-alternativer

For at identificere de bedste tjenester til at efterligne HMA eller endda overgå det, skal vi først erkende, hvad der gør HMA så populær. Derefter kan vi sammenligne egenskaberne og vælge de bedste alternativer til jobbet. Det er unødvendigt at sige, at alle potentielle alternativer har bestået vores strenge testkredsløb bestående af utallige test og udfordringer.

Som vi allerede nævnte, er HideMyAss ekstremt let at bruge. Det kommer ikke med et overvældende antal funktioner eller krævede indstillinger, hvilket gør det perfekt til begyndere. Klienten er meget ren, og Instant Mode forbinder dig automatisk til den mest optimale server. Klienten leveres allerede med en oprindelig OpenVPN-protokol, så du behøver ikke at konfigurere noget i denne afdeling.

HideMyAss leverer brugerdefineret software til alle Majeller platforme, inklusive vinduer, MAC OS, Android, og iOS. Bemærk, at iOS bruger IPSec VPN-protokol. Du kan også konfigurere OpenVPN på Linux gennem den medfølgende kommandolinje. HideMyAss indeholder også manuelle opsætningsguider til Boxee, Windows Mobile, et udvalg af routere, etc.

HideMyAss-funktioner 820+ servere i 280+ placeringer et kors 220+ lande. Dette betyder, at du kan streame eller downloade dit yndlingsindhold stort set overalt i verden. Forbindelseshastigheden varierer fra server til server, nogle er lynhurtige, andre ret dårlige. Tjenesten leveres med ubegrænset båndbredde, hastighed, dataoverførsel, server skifte, forbindelsesforsøg, og genopretter. Desværre tillader det kun HideMyAss 2 samtidige forbindelser.

Når det kommer til P2P-venlighed, HideMyAss er muligvis ikke den rigtige VPN til jobbet. Det forbyder ikke i sig selv torrent, men det forbyder download af ophavsretligt beskyttet materiale. For enhver torrenting aficionado derude, oversætter dette dybest set "torrents ikke tilladt!"

HideMyAss holder mange forbindelseslogfiler og det er temmelig kendt for at overdrage brugerdata til myndighederne. Derudover dig kan ikke betale med Bitcoin, hvilket i det mindste ville garantere noget modik af anonymitet. Virksomheden har hævet sine priser siden første gang vi gennemgik det, men det holder stadig rimelige prismærker. Som med alle andre VPN-tjenester, jo længere abonnementsperiode, jo flere penge kan du spare.

Som du kan se, dækker vores liste over potentielle HideMyAss-alternativer udbydere, der på mange måder er bedre og mere avancerede end HideMyAss. TunnelBear tilbyder op til 5 samtidige forbindelser og registrerer ikke farlige brugerdata. ExpressVPN har lignende priser som HideMyAss, men det accepterer også Bitcoin-betalinger, hvilket gør hele processen mere anonym. NordVPN giver utrolige og mere ensartede hastigheder på sine servere og har implementeret IPv6-beskyttelse i 2017. CyberGhost er billigere end HideMyAss, med hovedkvarter på et bedre sikkerhedssted, har servere dedikeret til P2P-fildeling og leveres med en kill switch. VyprVPN har 24-timers live support og tilbyder en gratis 3-dages prøveperiode.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 − 16 =

map