Hola VPN Алтернативи

Ако Hola VPN изглежда като перфектното подходящо за вас по отношение на функции и цялостна полезност, но не можете да го използвате по една или друга причина, този блог определено ще ви предостави някои висококачествени алтернативни опции. Екипът ни от професионалисти създаде списък с най-компетентните и "безпроблемни" Hola VPN алтернативи. Можете да разгледате нашия окончателен списък по-долу и да изберете най-добрата VPN услуга, която да отговаря на вашите конкретни онлайн нужди.


1. NordVPN

Начална страница на NordVPN

NordVPN е превъзходен доставчик, който оперира различни видове сървъри, разположени по целия свят. Той защитава вашата сигурност, като използва най-добрите протоколи, поддържа P2P споделяне и торент и има изключителна услуга за поддръжка.

 • Двойно криптиране на данни
 • Опция за автоматично убиване на превключвателя
 • Предлага Tor-over-VPN
 • Строга политика без регистрация

текст на бутона"}" от данни листове-userformat = {"2": 769,"3": [Нула, 0],"11": 4,"12": 0}>

Прочетете преглед на NordVPN

2. ZenMate

Начална страница на ZenMate

ZenMate е VPN услуга, която понастоящем се използва от повече от 40 милиона души по света, за да защити своето присъствие онлайн и да заобиколи наложените географски ограничения. Сърфирайте свободно в мрежата без страх от проследяващи и други любопитни очи.

 • Използва OpenVPN протокол
 • Никога не регистрирайте вашите данни
 • Осигурява NAT защитна стена
 • 14-дневна политика за възстановяване

текст на бутона"}" от данни листове-userformat = {"2": 769,"3": [Нула, 0],"11": 4,"12": 0}>

Прочетете ZenMate Review

3. Отключване

Начална страница на Unlocator

Unlocator е иновативна DNS услуга, която гарантира вашата онлайн анонимност чрез маскиране на вашия IP адрес. Позволява ви да се свържете с всеки от неговите сървъри, разположени по целия свят и дори да използвате едновременно няколко IP адреса.

 • Неограничен IP комутация
 • Поддържа се на рутери
 • Не съхранява регистрационни файлове
 • Има 7-дневен безплатен пробен период

текст на бутона"}" от данни листове-userformat = {"2": 769,"3": [Нула, 0],"11": 4,"12": 0}>

Прочетете Unlocator Review

4. ibVPN

Ibvpn начална страница

ibVPN е удобен VPN, прокси и интелигентен DNS пакет, изпълнен с изключителни функции и позволява на потребителите му да се свързват с около 100 сървъра в 47 държави. Също така разполага с богата база от знания и активен форум.

 • Използва SmartDNS услуга
 • AES-256 криптиране
 • Функция за автоматично повторно свързване
 • Достъпни цени

текст на бутона"}" от данни листове-userformat = {"2": 769,"3": [Нула, 0],"11": 4,"12": 0}>

Прочетете ibVPN преглед

5. HideMyAss

Скриване на началната страница на задника ми

HideMyAss от години е един от топ доставчиците на VPN. Той може да ви свърже със сървъри, разположени във всички краища на света, като ви осигурява сигурност на високо ниво. Използвайте интернет като своя частна мрежа само с няколко кликвания.

 • 320+ сървър местоположения
 • Неограничена честотна лента
 • Безплатна прокси услуга
 • Поддръжката работи 24/7

текст на бутона"}" от данни листове-userformat = {"2": 769,"3": [Нула, 0],"11": 4,"12": 0}>

Прочетете преглед на HideMyAss

Избор на най-добрите Hola VPN алтернативи

По време на нашето изследване трябваше да анализираме пълния набор от характеристики на Hola, за да идентифицираме адекватни замествания. Тук ще разгледаме споменатите функции една по една и ще видим какво прави добра алтернатива на Hola VPN.

Здравей е свободен - Hola предоставя на своите потребители напълно безплатна VPN услуга. Те обаче имат премиен план, който можете да активирате и анулирате по всяко време. Hola Premium струва 5 $ на месец и се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Като разплащателен клиент можете да използвате Hola в множество браузъри и никога няма да сте партньор в техния бизнес модел на „стойностна мрежа“.

Всички наши избрани алтернативи са най-близкото до Hola, без всъщност да са безплатни. NordVPN таксува само 5,75 $ на месец за годишен план с 30-дневно възстановяване. ZenMate и HideMyAss таксуват 4,99 $ на месец, Unlocator 4,95 $, а ibVPN абсолютно взема тортата с 1,35 $ на месец за годишен абонамент. Както казахме, тези VPN мрежи са толкова достъпни, че са без граници.

P2P VPN - Hola ще насочва вашия трафик през други възли или връстници в тяхната мрежа, за разлика от специализираните сървъри. Това означава, че те могат да предоставят първокласна VPN услуга, без да имат огромни базови разходи. Имайте предвид, че в момента Hola работи като хибрид, съчетаващ P2P технологията и традиционната VPN архитектура. Добавките за Chrome и Opera не са част от P2P мрежата и работят със стандартни VPN услуги. P2P трафикът все още не е толкова често срещан сред VPN, така че само NordVPN и ZenMate имат тази опция.

MuLTI-платформа - Hola VPN прави всичко възможно да покрие всички съответни платформи. Предлага се като разширение за браузър за Chrome, Opera и Firefox, както на компютри с Mac, така и на Windows. Можете също да го инсталирате като приложение на вашия смартфон с Android или iOS. И накрая, Hola се предлага като exe. Приложение за Windows. Като първокласен абонат на Hola, можете да го използвате и в множество браузъри. Между нашите алтернативи имаме и всички платформи, доста добре представени. NordVPN поддържат дори телефони за Linux и Windows, а Unlocator поддържа дори Xbox. Накратко, всички наши алтернативи поддържат същите платформи като Hola, някои обхващат дори повече.

Полезност - Не можем да забравим, че Hola е преди всичко VPN услуга. Имайки това предвид, искаме да видим някои добри VPN полезност и функции от нашите алтернативи. С Hola можете безпроблемно да превключвате между сървърите, да редувате местоположението си в GPS и да избирате между милиони налични IP адреси от повече от 190 страни по света.

Само за да илюстрира нашата сигурност във валидността на нашия избор по въпроса, NordVPN разполага с двойно криптиране, супер бързи сървъри, специализирани IP адреси, превключвател за автоматично убиване, капки с ниска скорост, тест за течове на DNS и Smart Play - всичко това отгоре на достъпни и P2P-приятелски и покриващи повече платформи от Hola. Бихме могли да навлезем в много по-големи подробности, но смятаме, че сме покрили достатъчно сходства, за да представим най-добрите алтернативи на Hola VPN. Няма други безплатни VPN мрежи, но ние се приближихме, доколкото можехме.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map