Алтернатива ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН је један од најчешће препоручених ВПН услуга за кориснике готово свих профила. То је дефинитивно један од најпаметнијих избора који се може донијети у вези са ВПН заштитом. Међутим, његов изврсни сет сигурносних карактеристика има паралеле у низу одличних ВПН услуга које су тренутно на тржишту. Доносимо вам комплетну листу најбољих ЕкпрессВПН алтернатива.


1. НордВПН

НордВПН почетна страница

НордВПН има једног од најбољих Виндовс клијената које смо икада видели. Компатибилна је са свим главним платформама и може се истовремено користити на 6 уређаја. Нуди велику брзину, мулти-хоп везе, ДНС заштиту од цурења и омогућава П2П.

 • Двострука енкрипција
 • Специјализовани сервери
 • Политика нулта евидентирања
 • Аутоматски прекидач

текст дугмета"}" дата-схеет-усерформат = {"2": 769,"3": [нулл, 0],"11": 4,"12": 0}>

Прочитајте НордВПН преглед

2. ПуреВПН

ПуреВпн Почетна страница

ПуреВПН се може користити на готово свим уређајима који могу захтевати ВПН заштиту и омогућавају 5 истовремених веза. Опремљен је ДДоС заштитом, НАТ заштитним зидом, прекидачем за убијање и дељењем тунелирања. Омогућује дељење П2П-а.

 • Кориснички интерфејс
 • 80.000+ ИП адреса
 • Неограничена пропусност
 • 24/7 корисничка подршка

текст дугмета"}" дата-схеет-усерформат = {"2": 769,"3": [нулл, 0],"11": 4,"12": 0}>

Прочитајте ПуреВПН преглед

3. ЦиберГхост

слика почетне странице цибер гхост-а

ЦиберГхост има 600+ сервера широм света. Користи војну енкрипцију, нуди добру брзину и неограничену пропусност и садржи систем против отиска прста, злонамерни софтвер и блокаде огласа те ДНС и ИПв6 заштиту од цурења.

 • Невероватно једноставан за употребу
 • Одличан премиум план
 • Строга политика нулте евиденције
 • Приступачна претплата

текст дугмета"}" дата-схеет-усерформат = {"2": 769,"3": [нулл, 0],"11": 4,"12": 0}>

Прочитајте преглед ЦиберГхост-а

4. ВипрВПН

Випр Впн Почетна страница

ВипрВПН има преко 700 сервера и 200.000+ ИП адреса. Нуди неограничену пропусност, брзину и промену сервера, плус НАТ заштитни зид и свој протокол за шифровање. Може се користити на 2-5 уређаја истовремено.

 • Одлична компатибилност
 • Стеалтх ВПН технологија
 • ДНС са нула-знањем
 • Подршка доступна 24/7

текст дугмета"}" дата-схеет-усерформат = {"2": 769,"3": [нулл, 0],"11": 4,"12": 0}>

Прочитајте рецензију ВипрВПН

5. Купљени ВПН

Купљена Впн почетна страница

Пуфер ВПН ради на свим главним оперативним системима, као и на рутерима и Смарт ТВ-у, и може се истовремено користити на 5 уређаја. Нема пропуштања ДНС-а, брзине су добре, а перформансе одличне. Не постоје ограничења пропусне ширине.

 • Клијент једноставан за употребу
 • Јака енкрипција
 • Неограничена брзина
 • Нема записа о активностима

текст дугмета"}" дата-схеет-усерформат = {"2": 769,"3": [нулл, 0],"11": 4,"12": 0}>

Прочитајте оптички преглед ВПН-а

Избор најбољих ЕкпрессВПН алтернатива

Да бисмо идентификовали најбоље алтернативе ЕкпрессВПН-у, прво смо морали успешно да препознамо разлоге због којих се корисници одлучују за ову услугу. Ови се разлози преклапају са најистакнутијим особинама услуге. Због тога су ВПН-ови које смо изабрали као најбоље ЕкпрессВПН алтернативе потребне за поседовање готово свих или свих ових квалитета. Ево детаљне листе карактеристика ЕкпрессВПН-а које смо користили као критеријуме у нашем процесу избора.

Пре свега, ЕкпрессВПН је једноставан за коришћење. Садржи изузетно пријазан интерфејс који захтева мало или мало знања о ВПН технологији. Омогућава навигацију без напора: за одабир и пребацивање сервера потребан је један клик, а све су карактеристике јасно видљиве и лако доступне.

ЕкпрессВПН је компатибилан са свим главним платформама, укључујући Виндовс, Мац, Линук, иОС и Андроид. Такође је компатибилан са усмјеривачи и нуди при руци Цхроме, Фирефок и Сафари екстензије. То значи да можете да га користите на готово свим својим уређајима и интегришете га у неке од најпопуларнијих претраживача, тако да нема потребе да се бринете да неће радити на уређају по вашем избору. Поврх свега, можете да га користите на 5 уређаја истовремено.

Услуга има више од 1.000 сервера ин 94 земље света, омогућава вам приступ блокираном садржају са било којег места на свету. Похвали се одличне брзине и невероватно глатке перформансе. Са ЕкпрессВПН-ом не постоје неугодна ограничења која би умањила квалитет корисничког искуства. Мораш уживати неограничена пропусност, брзина и пребацивање сервера.

ЕкпрессВПН је П2П-фриендли, што је веома важно, јер су бујице један од главних разлога зашто људи користе ВПН заштиту. Штавише, сви се његови сервери могу користити за торрентинг, тако да нисте ограничени на само неколико преоптерећених наменских П2П сервера.

Служба је усвојила а строга политика без записивања и то вам омогућава платите Битцоин-ом. Ово гарантује потпуна анонимност и безбрижно прегледавање, стриминг, преузимање и бујица. Коначно, ЕкпрессВПН је разумној цени с обзиром на квалитет услуге коју пружа. Ако се одлучите за годишњу претплату, цена месечно знатно пада, тако да можете уживати у заштити врхунског квалитета без пробијања банке.

ВПН услуге приказане на горњој листи задовољавају и у неким случајевима чак и прелазе високе стандарде које поставља ЕкпрессВПН. На пример, Буферирани ВПН омогућава вам да истовремено користите његову услугу на 5 уређаја, а НордВПН нуди 6 истовремених веза у поређењу са 3 које нуди ЕкпрессВПН. ЦиберГхост нуди одличну заштиту по готово пола цене претплате за ЕкпрессВПН. ПуреВПН има НАТ заштитни зид и дељено тунелирање и може се користити на невероватном распону платформи и уређаја, укључујући конзоле, Смарт ТВ, Року, Цхромецаст и Амазон Фире. ВипрВПН се може похвалити невероватним брзинама и има свој протокол за шифровање који се зове Цхамелеон.

Свака од ових услуга не представља само сјајну алтернативу ЕкпрессВПН-у, већ је и сама по себи невероватна ВПН услуга. Због тога они нису само наш главни избор за замену ЕкпрессВПН-а, већ су и они на нашој крајњој листи најбољих ВПН услуга доступних у овом тренутку..

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − 27 =

map