ХидеМиАсс алтернативе

ХидеМиАсс је веома велико име у области ВПН провајдера. Како је речено, то је услуга са веома значајним карактеристикама, што је чини добро место за почетак учења о ВПН-овима. Најимпозантнија ствар код ХидеМиАсс-а је велика мрежа сервера која се шири по готово свим земљама које су замисливе. Међутим, постоји много једнако добрих ВПН провајдера које ћете можда желети да испробате уместо ХидеМиАсс. Доносимо вам нашу листу најбољих ХидеМиАсс алтернатива.


1. ЕкпрессВПН

Екпресс Впн почетна страница

ЕкпрессВПН своју услугу заиста фокусира на оно што њени купци желе и требају. Осим услуге 24/7 за кориснике, ЕкпрессВПН нуди и подршку за најистакнутије платформе и протоколе, до 3 симултане везе и јаку енкрипцију.

 • Савршена тајност за напред
 • Нема цурења ДНС / ВебРТЦ
 • Одличне мобилне апликације
 • Ради са америчким Нетфликом

текст дугмета"}" дата-схеет-усерформат = {"2": 769,"3": [нулл, 0],"11": 4,"12": 0}>

Прочитајте Преглед ЕкпрессВПН

2. НордВПН

НордВПН почетна страница

НордВПН је строги ВПН провајдер који не пријави и са седиштем у Панами. Нуди брзу услугу са потпуним низом функција и савршену локацију како би корисници били што сигурнији. Чини се да корисничка подршка ипак захтијева неки додатни рад.

 • До 6 веза
 • Пренос П2П је дозвољен
 • Одличне брзине сервера
 • Битцоини се прихватају

текст дугмета"}" дата-схеет-усерформат = {"2": 769,"3": [нулл, 0],"11": 4,"12": 0}>

Прочитајте НордВПН преглед

3. ТуннелБеар

Почетна страница ТуннелБеар

ТуннелБеар је ВПН провајдер са врло минималистичким клијентом и одличним смислом за хумор. Ради на серверима у 20 и више земаља, нуди одличну заштиту од пропуштања ДНС-а, подржава све главне платформе, али не дозвољава дељење П2П-а.

 • До 5 веза
 • ВигилантБеар / ГхостБеар
 • Одлична енкрипција
 • Политика нулта евидентирања

текст дугмета"}" дата-схеет-усерформат = {"2": 769,"3": [нулл, 0],"11": 4,"12": 0}>

Прочитајте преглед ТуннелБеар

4. ЦиберГхост

Почетна страница Цибер Гхост

ЦиберГхост је веома популаран румунски ВПН провајдер који је познат по строгим правилима записивања без евидентирања, одличној локацији за безбедносне услуге на мрежи и компетентној 24/7 подршци. Поврх тога, такође одржава добру праксу вођења извештаја о транспарентности.

 • Одличне брзине сервера
 • До 5 веза
 • Наменски П2П сервери
 • Функција заштите апликација

текст дугмета"}" дата-схеет-усерформат = {"2": 769,"3": [нулл, 0],"11": 4,"12": 0}>

Прочитајте преглед ЦиберГхост-а

5. ВипрВПН

Випр Впн Почетна страница

ВипрВПН је швајцарски ВПН провајдер са мрежом сервера распоређеном широм света, веома јаком енкрипцијом и бројним деловима ексклузивног софтвера. Нуди неограничено претакање и преузимање упарено са 24/7 ливе подршком.

 • Политика без евиденције
 • Смештен у Швајцарској
 • Веома брзи сервери
 • Власнички софтвер

текст дугмета"}" дата-схеет-усерформат = {"2": 769,"3": [нулл, 0],"11": 4,"12": 0}>

Прочитајте рецензију ВипрВПН

Бирање најбољих алтернатива ХидеМиАсс

Да бисмо идентификовали најбоље сервисе који опонашају ХМА или га чак и надмашили, прво морамо препознати шта ХМА чини тако популарном. Затим можемо упоредити карактеристике и одабрати најбоље алтернативе за посао. Непотребно је рећи да су све потенцијалне алтернативе прошле наш крути тест круг који се састоји од бројних тестова и изазова.

Као што смо већ споменули, ХидеМиАсс је изузетно једноставан за коришћење. Не долази са огромним бројем функција или потребних поставки, што је чини савршеном за почетнике. Клијент је врло чист и Инстант Моде ће вас аутоматски повезати са најоптималнијим сервером. Клијент већ долази са изворним ОпенВПН протоколом, тако да нећете морати ништа да конфигуришете у том одељењу.

ХидеМиАсс пружа прилагођени софтвер за све мајили платформе, укључујући Виндовс, МАЦ ОС, Андроид, и иОС. Имајте на уму да иОС користи ИПСец ВПН протокол. Такође можете да конфигуришете ОпенВПН на Линуку преко обезбеђене командне линије. ХидеМиАсс такође нуди водиче за ручно подешавање за Бокее, Виндовс Мобиле, избор рутера, итд.

ХидеМиАсс функције 820+ сервери ин 280+ локација широм 220+ земаља. То значи да ћете моћи да преносите или преузимате омиљени садржај поприлично било где у свету. Брзина везе варира од сервера до сервера, неки су муњевит, други прилично лоши. Услуга долази са неограничена пропусност, брзина, пренос података, пребацивање сервера, покушаји повезивања, и поново се повезује. Нажалост, ХидеМиАсс дозвољавају само 2 истовремене везе.

Када је у питању П2П-љубазност, ХидеМиАсс можда није прави ВПН за овај посао. Он сам по себи не забрањује бујицу, али забрањује преузимање материјала заштићених ауторским правима. За било какве присталице мучења вани, то у основи значи "бујице нису дозвољене!"

ХидеМиАсс држи многобројне евиденције веза и прилично је позната по предаји корисничких података властима. Поред тога, ти не могу да плаћају Битцоин, што би бар гарантовало неки модус анонимности. Компанија је повећала цене од првог пута када смо је прегледали, али то и даље траје разумне цене. Као и код свих осталих ВПН услуга, што је дуже претплата, више новца ћете моћи да уштедите.

Као што видите, наша листа потенцијалних алтернатива ХидеМиАсс обухвата провајдере који су, на много начина, бољи и напреднији од ХидеМиАсс-а. ТуннелБеар нуди до 5 истовремених веза и не биљежи опасне корисничке податке. ЕкпрессВПН има сличне цене као ХидеМиАсс, али прихвата и битцоин плаћања, што чини цео процес анонимнијим. НордВПН пружа невероватне и конзистентније брзине на својим серверима и имплементирао ИПв6 заштиту у 2017. години. ЦиберГхост је јефтинији од ХидеМиАсс-а, са седиштем на бољој безбедносној локацији, има сервере намењене П2П дељењу датотека и испоручује се са прекидачем килл. ВипрВПН има подршку 24 сата дневно и нуди бесплатну тродневну пробну верзију.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 84 = 87

map